blank

Grupul Air France-KLM anunță noi rute în portofoliu din această toamnă. Vezi noile destinații!

0 596

Eliminarea restricţiilor pentru cei vaccinaţi și condiţiile mult mai lejere pentru călătorii în multe dintre destinațiile cheie de vacanță ale lumii au dus la o creștere a numărului de rezervări și, implicit, de zboruri similar celui din 2019.

De asemenea, pandemia a lărgit orizonturile turiștilor cu privire la potențialele destinații în care își pot petrece vacanțele, astfel că, în ultima perioadă, tot mai multe persoane își îndreaptă atenția spre locații exotice.

Drept urmare, pentru sezonul de iarnă 2021, grupul Air France-KLM anunță introducerea de noi rute în rețeaua lor, preponderent spre destinații de plajă din întreaga lume, cu plecare din Paris – Charles de Gaulle și respectiv Amsterdam – Schiphol.

Destinațiile de city break-uri înlocuite cu vacanțele la plajă

Date fiind schimbările obiceiurilor de consum observate la nivel mondial si predilecția spre sejururi la plajă în destinații exotice, pentru sezonul de iarnă 2021 (octombrie 2021 – martie 2022), grupul Air France – KLM anunță introducerea unor rute noi în rețeaua existentă, precum și reluarea unor zboruri ce fuseseră sistate în contextul pandemic.

Zanzibar, Mombasa și Colombo, printre noile destinații operate de Air France si KLM

Începând cu 18 octombrie 2021, Air France va zbura cu o frecvență de 2 zboruri pe săptămână spre Zanzibar, în Tanzania, o continuare a zborului spre Nairobi, capitala Kenyei. Zborurile vor fi operate cu aeronave Boeing 787-9, întocmai ca și cele spre Colombo, Sri Lanka, unde Air France va zbura de 3 ori pe săptămână începând cu 1 noiembrie 2021, ca o continuare a zborului spre Malé, Maldive.

Totodată, în încercarea de a își consolida poziția în Orientul Mijlociu, Air France va opera cu trei frecvențe săptămânale spre Muscat, în Oman, începând cu 31 octombrie 2021, în vreme ce spre Dubai vor fi până la 14 zboruri săptămânale începând cu 23 octombrie 2021.

Air France răspunde pozitiv și cererii solide venite dinspre Polinezia Franceză, astfel că, începând cu 3 noiembrie 2021, compania aeriană va oferi până la 5 frecvențe spre Papeete, ca o continuare a zborului spre Los Angeles, curse ce vor fi operate cu aeroanve Boeing 777-200.

Nu în ultimul rând, de la finalul lunii octombrie, Air France crește și frecvența zborurilor operate spre Miami, astfel că vor fi până la 12 zboruri săptămânale spre această destinație, rutele fiind operate cu avioane Boeing 777-300 și Airbus A350.

De partea cealaltă, partenerii de la KLM, compania aeriană care a efectuat primul zbor din lume alimentat cu combustibil sintetic la începutul acestui an, își extinde rețeaua cu șase noi destinații intercontinentale, anume Mombasa (Kenya) – două zboruri săptămânal; Orlando (SUA) – patru zboruri săptămânal; Cancun (Mexic); Bridgetown (Barbados – Caraibe); Port of Spain (Trinidad & Tobago – Caraibe) – trei zboruri săptămânal către fiecare dintre aceste trei destinații și Phuket (Thailanda), unde se va zbura de patru ori pe săptămână cu o aeronavă Boeing 777-300.

Schimbare gratuită a datelor de călătorie pentru biletele pe zborurile Air France – KLM până la 31 decembrie 2021

Reprezentanții grupului Air France-KLM au ținut să puncteze că oricare dintre aceste curse poate fi modificată și rămâne supusă restricțiilor în vigoare în fiecare țară și regiune deservită. Astfel, înainte de a efectua o călătorie, se recomandă pasagerilor să verifice cerințele de intrare și de călătorie pentru țările de destinație și de tranzit, ce fac adesea subiectul unor schimbări bruște pe fondul epidemiei de COVID-19 încă destul de persistentă.

Pentru a își proteja pasagerii de eventualele neplăceri cauzate de schimbările aduse de COVID, politicile comerciale ale Air France și KLM sunt mult mai flexible și presupun schimbarea gratuită a datelor de călătorie până finalul anului în curs, precum și rambursarea integrală a banilor în cazul anulării ori oferirea unui voucher bonus în baza căruia pot fi achiziționate bilete și servicii pe alte destinații. Chiar și acest voucher poate fi ulterior transformat în bani în cazul  în care nu va fi folosit de către pasageri, ori dacă valoarea noilor bilete este mai mică decât cea achitată inițial.

Leave A Reply

Your email address will not be published.