Grevă Aeroport Berlin Brandenburg: Peste 300 de zboruri au fost anulate din / spre Berlin!

0 1

Aproximativ 300 de zboruri care erau programate să decoleze și să aterizeze pe aeroportul din Berlin, pe 25 ianuarie 2023, au fost anulate. Este pentru prima dată din 2018, când o grevă organizată în Germania a dus la atât de multe zboruri anulate.

Toate zborurile de pasageri de pe aeroportul Berlin Brandenburg, care erau programate pentru miercuri, au fost fie anulate, fie reprogramate din cauza unei greve. Aproximativ 300 de zboruri urmau să decoleze sau să aterizeze pe aeroportul din Berlin. Peste 35 000 de pasageri vor fi afectați de această grevă.

În timp ce autoritățile aeriene au reprogramat unele zboruri pentru joi și au redirecționat altele către aeroporturi precum Dresda și Leipzig, mulți pasageri afectați au ales să călătorească cu trenul.

Greva a fost organizata de Sindicatul Verdi. Se solicită o creștere salarială de 500 EURO pentru angajații aeroporturilor și a serviciilor de handling la sol în cadrul unui contract colectiv de muncă de 12 luni. Peste 1500 de angajați afiliați sindicatului Verdi participă la grevă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.