blank

Google testează noul serviciu Flight Explorer

0 733

Foloseşte cineva serviciul Google Flights pentru a căuta bilete de avion? Serviciul a fost lansat în septembrie 2011 şi este disponibil doar pentru Statele Unite. Puteţi căuta zboruri cu plecare din oraşele americane spre restul lumii. Zilele trecute au apărut zvonuri despre Flight Explorer, un serviciu asemănător, dar cu mai multe opţiuni şi filtre.

Am aruncat o privire, am făcut câteva simulări pe diferite destinaţii, am aplicat câteva filtre şi pare util. Am căutat cel mai ieftin bilet de avion spre Bucureşti, cu pleare din New York, iar rezultatul îl puteţi vedea mai jos.

flight explorer

Aveţi filtre pentru a alege alianţa cu care doriţi să zburaţi, durata, puteţi seta timpul când doriţi să plecaţi din ţară, intervalele orare etc. Partea interesantă e că Flight Explorer pare o completare a programului Google Flights şi nu un înlocuitor. Nu am văzut informaţii oficiale despre Flight Explorer, ceea ce mă face să cred că este încă în teste.

Mai jos aveţi o serie de print screen-uri interesante. Rezervările se pot face doar prin Priceline.com şi Orbitz.com!

traseul_rezervari

info_zbor

harta_zbor

Posibil să găsiţi preţuri chiar mai mici faţă de cele indicate de Google. Depinde de serviciile de căutare şi rezervare. Flight Explorer este disponibil la fel ca serviciul Google Flights.

Leave A Reply

Your email address will not be published.