blank

Georgia construiește hoteluri all-inclusive la Marea Neagră!

0 158

Ministerul Finanțelor și Economiei din Adjara / Batumi a prezentat startul unui proiect de construcție și lansare a 4 hoteluri cu servicii all-inclusive. După cum era de așteptat, lansarea de hoteluri cu 1055 de camere va deveni un motor al dezvoltării turismului pe coasta Mării Negre din Georgia și va concura cu facilități similare din Turcia.

Forbes.ge scrie că Georgia a preluat dezvoltarea stațiunilor sale de la Marea Neagră pe modelul turcesc. Construcția unui nou complex hotelier all-inclusive este în curs de desfășurare în suburbia de elită Batumi – Gonio sub mărcile internaționale Wyndham Grand și Wyndham Grand Residences. Acestea sunt mărcile de elită ale lanțului hotelier global Wyndham Hotels & Resorts, lider mondial în ceea ce privește numărul de hoteluri (9300 de hoteluri în 153 de țări).

Complexul va fi deservit de cea mai mare companie internațională de management Aimbridge Hospitality (1500 de hoteluri în administrare, în principal pe segmentul de lux). Aimbridge Hospitality și-a finalizat fuziunea cu compania internațională InterState în 2022.

Gigantul afacerilor hoteliere va oferi pachete turistice în regiune prin parteneriate cu tour-operatori internaționali. Volumul turistic la complexul hotelier Wyndham Grand din Gonio va fi de 400.000 de persoane.

Complexul hotelier este conceput pentru recreere pe tot parcursul anului, pentru care este dotat cu o infrastructură record pentru Georgia de 75 de facilități (SPA, restaurante, zone acvatice, baruri, centre pentru copii etc.) pe 15.000 m2. Un loc aparte în infrastructura complexului îl au clinicile de kinetoterapie, ceea ce face posibilă sintetizarea all-inclusive cu direcția de turism medical.

Proiectul a atras deja atenția mai multor investitori din Israel, UE și țările din Golf, deoarece numărul de camere este disponibil pentru investiții private în format de vânzare și cumpărare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.