Garuda Indonesia a aderat la SkyTeam şi a devenit al 20-lea membru cu drepturi depline

1 426

Pe 5 martie 2014, Garuda Indonesia a aderat la SkyTeam şi a devenit al 20-lea membru cu drepturi depline. Garuda a adăugat Jakarta ca poartă alternativă de acces în Asia de Sud-Est, precum şi 40 de destinaţii unice în reţeaua SkyTeam.Ca serviciu reciproc, pasagerii Garuda Indonesia vor putea călători mai eficient şi mai rapid în reţeaua SkyTeam formată din peste 1000 de destinaţii. Totodată, aderarea transportatorului Garuda Indonesia la SkyTeam a dus la întărirea reputaţiei de companie „World-Class” şi o pune la acelaşi nivel cu multe alte companii aeriene la nivel global.

Compania aeriană Garuda oferă zboruri spre 64 de destinații din 12 de țări, inclusiv 40 de destinații interne. Clienții SkyTeam vor avea acces mai uşor la destinații de afaceri și turistice din Indonezia, dar şi din Australia cu zboruri către Brisbane, Melbourne, Perth și Sydney. În acelaţi timp, Garuda va crește frecvenţa zborurilor spre Europa prin deschiderea rutei Jakarta – Gatwick, Londra.

Odată cu aderarea la SkyTeam, Garuda va trebui să se alinieze la aceleaşi standarde cerute de alianţă, inclusiv pe programele de fidelizare al pasagerilor.

SkyTeam este o alianță aeriană globală ce oferă clienţilor săi acces la o rețea formată din 1064 de destinații din 178 de ţări. Zilnic, cele 20 de companii aeriene membre SkyTeam operează aproximativ 15700 de zboruri, înregistrând anual 588 de milioane de pasageri. Aceştia pot câștiga și răscumpăra mile în întreaga rețea SkyTeam. Companiile aeriene membre SkyTeam oferă clienților acces la 564 de lounge-uri.

Cei 20 de membri SkyTeam sunt: Aeroflot, Aerolíneas Argentinas, Aeroméxico, Air Europa, Air France, Alitalia, China Airlines, China Eastern, China Southern, Czech Airlines, Delta Air Lines, Garuda Indonesia, Kenya Airways, KLM Royal Dutch Airlines, Korean Air, Middle East Airlines, Saudia, TAROM, Vietnam Airlines şi Xiamen Airlines.

Leave A Reply

Your email address will not be published.