Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Furtuna Ciara: Un Dash 8-400 FlyBe a aterizat spectaculos la Londra-Heathrow (video)

0 1.804

Zilele acestea, nordul Europei este lovit de furtuna Ciara. Vânturile puternice pun în dificultate orice pilot experimentat. Au fost momente când rafalele au atins și 140 de km/h. Sute de zboruri au fost anulate sau întârziate din cauza furturnii Ciara.

Pentru pasionații de avioane și senzații tari, furtuna Ciara a fost un bun prilej de a merge la aeroporturi și de a filma aeronavele aflate în dificultate la aterizare sau decolare.

Cei de la Big Jet TV au reușit să facă un live de peste 6 ore, timp în care au surprins zeci de aterizări spectaculoase, dar și avioane cu motoarele turate la maxim pentru a recâștiga altitudine.

Un Dash 8-400 FlyBe a aterizat spectaculos

Printre aterizările spectaculoase se numără și cea operată de acest Dash 8-400 FlyBe. Cu toate că aeronava tremura din toate încheieturile, piloții au reușit să o aducă la sol în deplină siguranță. Mulți au lăutat execuția și au apreciat curajul piloților. Alții au spus că totul ține de experiența și pregătirea celor aflați la manșă.

În realitate totul a ținut de condițiile meteo existente. Ca orice companie aeriană, FlyBe are setate niște condiții meteorologice minime acceptabile în care se poate opera în siguranță. Piloții sunt pregătiți pentru a opera în limitele setate.

Faptul că alte avioane au ratat aterizările sau efectiv au refuzat să mai aterizeze la Londra, nu ține de skillurile piloților sau de curajul acestora. Ci de condițiile meteo existente în acele momente. Este adevărat că au fost cazuri când avioane A380 au ratat aterizarea și chiar au fost deviate pe alte aeroporturi. Totul pentru siguranța pasagerilor și a întregului echipaj.

Leave A Reply

Your email address will not be published.