Furtuna Ciara afectează sute de zboruri spre destinații din Marea Britanie, Olanda, Belgia și chiar Germania

1 1.318

Peste nordul Europei s-a abătut furtuna Ciara, care aduce vânturi puternice cu viteze de până la 140 km/h. Din cauza aceasta, programul aerian a fost perturbat. Sute de zboruri au fost anulate din / spre Amsterdam, Londra, Bruxelles, Hamburg și multe alte aeroporturi din Marea Britanie, Olanda, Belgia și chiar Germania.Și în zilele următoare, zborurile vor avea de suferit din cauza furtunii Ciara. Aeroporturile și companiile aeriene vă recomandă să verificați starea zborului. Pentru Aeroportul Internațional Amsterdam – Schiphol puteți verifica zborurile pe pagina dedicată plecărilor.

Furtuna Ciara afectează sute de zboruri

Printre cele mai afectate aeroporturi, le regăsim pe cele londoneze ( Heathrow (472 de zboruri anulate), City, Luton, Gatwick (333 de zboruri anulate)), dar și pe cele din: Amsterdam (247 de zboruri anulate), Hanovra, Manchester (74 de zboruri anulate), Birmingham (101 zboruri anulate), Edinburgh (85 de zboruri anulate), Hamburg.

aeroporturi cu probleme furtuna ciara
Aeroporturile cu portocaliu au inregistrat intarzieri mari la aterizari si decolari

Printre cele mai afectate companii aeriene sunt: British Airways, KLM, Lufthansa, FlyBe, Brussels Airlines, EasyJet, Eurowings, Ryanair.

Imagini cu aterizări / decolări spectaculoase operate în condiții de turtună

Zboruri afectate din / spre România

Și zborurile cu plecare din România spre Londra au avut de suferit. TAROM a anulat zborurile RO391/RO392. Iar zborul Amsterdam – București RO364 figurează cu o întârziere de 20 de minute. Wizz Air a anulat zborurile W63004 / W63003, iar zborurile W63031 / W63032 sunt întârziate. Blue Air figurează cu zborul 0B1231 ca fiind întârziat de la ora 16:00.

Și pe celelalte aeroporturi din România au fost zboruri întârziate sau anulate spre destinații din nordul Europei. Verificați starea zborului înainte să vă îndreptați spre aeroport.

Vom urmări evoluția programului operațional și pentru ziua de 10 februarie 2020.

Leave A Reply

Your email address will not be published.