Frecce Tricolori şi Turkish Stars la antrenamentele oficiale BIAS 2012 (foto)

3 421

După conferinţa de presă Bucharest International Air Show 2012 (BIAS 2012), am asistat şi la antrenamentele oficiale ale invitaţilor speciali Frecce Tricolori şi Turkish Stars. Pot spune că se anunţă un spectacol aviatic foarte impresionant, un adevarat show pe cerul Bucureştiului. Mai jos aveţi câteva imagini cu cele două formaţii.

Turkish Stars este echipa naţională de acrobaţie aeriană a Turciei. Divizie a Forţelor Aeriene Turceşti, formaţia este singura din lume care evoluează, începând din 2004, cu opt avioane de luptă supersonice. Demonstraţiile la această categorie se fac, de obicei, cu şase avioane. Am fost impresionat de viteza cu care zburau şi făceau acrobaţiile.Dar mai bine vă las să urmăriţi câteva imagini de la antrenament.

Frecce Tricolori este echipa Naţională de Acrobaţie a Italiei. Cunoscută drept cea mai mare formaţie de acrobaţii aeriene din lume, echipa foloseşte treisprezece aeronave cu două locuri de tipul Aermacchi MB-339-A/PAN. Acrobaţiile sunt executate în formaţie de zece avioane, cu o viteză de peste 890 km/h. Comparativ cu Turkish Stars, Frecce Tricolori sunt mai „talentaţi” în picturile cu fum. Vedeţi mai jos câteva imagini de teaser.

Mâine aveţi ocazia să vedeţi, în cadrul Bucharest International Air Show 2012 (BIAS 2012), un show aviatic spectaculos, cu multe acrobaţii şi piruiete aeriene, cu multe avioane la sol, dar şi în aer.

3 Comentarii
  1. Cris-Mary says

    Super..asta explica zgomotul de avioane pe care il auzeam azi 😀

  2. Sorin says

    Da, foarte tare si au fost doar antrenamentele. Maine se anunta un show super!

Leave A Reply

Your email address will not be published.