Franța ridică restricțiile de călătorie pentru cetățenii din Marea Britanie

0 277

OFICIAL, din 14 ianuarie, Franța va ridica restricțiile de călătorie pentru cetățenii vaccinați din Marea Britanie. Astfel, de mâine, toți călătorii din Marea Britanie care au fost complet vaccinați împotriva bolii COVID-19 vor putea intra în Franța fără a fi nevoie să furnizeze un motiv întemeiat.


„Relaxăm condițiile de intrare în Franța pentru călătorii vaccinați din Marea Britanie”, a scris astăzi secretarul de stat pentru Turism Jean-Baptiste Lemoyne pe contul său oficial de Twitter.

Decizia de a relaxa regulile de călătorie pentru britanici a fost confirmată și de politicianul franco-britanic, născut în Elveția, Alexandre Holroyd. El a mulțumit premierului, Jean Castex, secretarului de stat pentru Turism, Jean-Baptiste Lemoyne, și secretarului de stat pentru afaceri UE, Clement Beaune, pentru că au ascultat cererea acestuia și au înlăturat regulile esențiale de călătorie pentru cetățenii britanici.

„Relaxarea regulilor de intrare în Franța din 14 ianuarie pentru persoanele vaccinate! Vă mulțumesc, Jean Castex, Jean-Baptiste Lemoyne și Clement Beaune, pentru receptivitate și pentru ascultarea solicitărilor mele”, a scris Holroyd.

Anterior, călătorilor din Marea Britanie li se permitea să intre în Franța numai dacă prezentau un motiv întemeiat pentru călătoria lor. Cu toate acestea, în conformitate cu noile reguli, toți cei care și-au dorit să viziteze destinații renumite din Franța vor putea acum să facă acest lucru.

Leave A Reply

Your email address will not be published.