Companii aeriene, avioane, aeroporturi, cumpara bilete de avion, experiente din calatorii

Frankfurt – Tromsø cu Lufthansa, începând din 26 noiembrie 2016

0 611

Începând de astăzi, Lufthansa oferă zboruri spre Tromsø (Norvegia). Aceasta este cea mai nordică destinație operată de transportatorul german. Zborul inaugural LH870 a decolat de la Frankfurt, în jurul orei 09:35. A aterizat la Tromsø-Langnes în jurul orei 13:00. Zborul de retur, LH871, este programat să decoleze de la Tromsø, în jurul orei 14:00, iar aterizarea la Frankfurt este programată pentru ora 17:25.

Frankfurt – Tromsø cu Lufthansa

Lufthansa va opera un zbor săptămânal (sâmbăta) pe această rută. Cu o durată de aproximativ 3 ore și 25 de minute, zborul este unul dintre cele mai lungi din rețeaua europeană Lufthansa.

ASUS ZenFone 4

Tromsø este la 350 km nord de Cercul Artic. Tromsø este, de asemenea, destinația perfectă pentru a urmări luminile nordului și pentru a te bucura de natura ”neatinsă”. Entuziaștii călătoresc la Tromsø pentru activități inedite, inclusiv pescuit, observarea balenelor și plimbarea cu sania trasă de câini.

ASUS ZenFone 4

Noua destinație Lufthansa, din regiunea Laponia, va fi operată până la 25 martie 2017. Se zboară cu aeronave de tipul Airbus A319 de 138 de locuri. Un zbor dus-întors pe ruta Frankfurt – Tromsø pot fi achiziționat de la 179 EURO.

S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »