blank

Zborul inaugural Ryanair pe ruta Bucureşti – Milano Malpensa

1 888

Ryanair a sărbătorit astăzi, 2 Decembrie 2015, lansarea noii sale rute din București către Milano Malpensa, Italia, cu o frecvență de 4 zboruri pe săptămână și parte a orarului de iarnă din Capitala României.

Bucuresti-Milano-Malpensa-Ryanair-1

În această iarnă, puteţi alege să călătoriţi la cele mai mici tarife pe una din cele 8 rute de iarnă ale Ryanair, zboruri cu plecare din București. Ryanair continuă să-şi îmbunătăţească serviciile ca parte a programului “Always Getting Better” (AGB), și care includ noi baze, un nou website personalizat, o nouă aplicație pentru smartphone-uri, noi interioare ale aeronavelor, noi uniforme pentru membrii echipajului și un meniu de bord variat.

Salutul cu apa la deschiderea rutei Bucuresti – Milano Malpensa, operata de Ryanair.https://airlinestravel.ro/foto-zborul-inaugural-ryanair-pe-ruta-bucuresti-milano-malpensa.html#Video: un prieten AirlinesTravel.ro

Posted by Airlines Travel on Wednesday, December 2, 2015

În București, Denis Barabas, Sales & Marketing Executive România a Ryanair, a declarat:

“Avem plăcerea să marcăm lansarea primului nostru zbor către Milano Malpensa, o nouă rută din București cu o frecvență de 4 zboruri pe săptămână și parte a programului de iarnă.

Clienții români și turiștii trebuie să se aștepte la noi suprize în următoarele luni, printre care un nou sit web revoluționar ce include și opțiunea “păstrează tariful”, recenzii reale pentru destinațiile operate de Ryanair, meniu de bord îmbunătățit, noi uniforme pentru membrii echipajului, noi interioare ale aeronavelor, dar și multe alte noutăți pentru cel de-al 3-lea an al AGB, toate pentru că noi oferim mai multe decât doar tarife mici.

Pentru a sărbători lansarea noii rute din București către Milano Malpensa, scoatem la vânzare locuri la prețul promoțional de 9.99 EURO, pentru călătorii în perioada Decembrie – Ianuarie. Acestea pot fi rezervate până la miezul nopții, Sâmbătă (5 Decembrie). Pentru a nu rata această ofertă, clienții sunt invitați să acceseze www.ryanair.com pentru rezervări.

Bucureşti – Milano Malpensa

 

Rută Frecvență Start rută Tarif
Milano Malpensa 4 x săptămână 2 Decembrie €9.99  

Nu uitaţi că Ryanair operează un zbor pe zi pe ruta Bucureşti – Milano Bergamo. Noi am profitat de oferta Ryanair şi am fost o zi la Bergamo (ei spun un zbor pe zi, noi am găsit 2 zboruri în ziua de vineri). Milano este una dintre cele 4 destinaţii unde puteţi să călătoriţi la preţuri sub 150 lei (dus-întors, toate taxele).

Leave A Reply

Your email address will not be published.