blank

FlyOne intenționează să reia zborurile începând cu iunie 2020

0 1.034

În temeiul restricțiilor impuse de fiecare țară pentru destinațiile operate de compania aeriană FLYONE, toate zborurile în perioada 16 mai 2020 – 31 mai 2020 vor fi suspendate.

De asemenea, FLYONE anunță reluarea treptată a zborurilor, în baza planurilor de relaxare a restricțiilor în fiecare țară. Această etapă este planificată pentru începutul lunii Iunie 2020.

Compania aeriană  FLYONE colaborează cu autoritățile competente în fiecare țară de destinație și va informa prompt despre reluarea zborurilor în baza permisiunilor acordate de către autorități pentru fiecare destinație.

Pasagerilor afectați de aceste modificări, în baza recomandărilor IATA, compania FLYONE propune următoarele alternative:
posibilitatea de a modifica gratuit biletul pentru un zbor alternativ pe aceeși destinație până la 31 decembrie 2020, în limita locurilor disponibile;
posibilitatea modificării gratuite a biletului pentru o altă destinație până la 31 decembrie 2020, în limita locurilor disponibile;
oferirea unui voucher în valoare egală cu prețul biletului inițial, plus 20% de la valoarea inițială;
rambursare conform regulilor tarifului.

Pasagerii, care au achiziționat biletul de călătorie de la o agenție de turism, sunt rugați să contacteze direct agenția (pentru a alege una din alternativele propuse). Toți pasagerii afectați de modificarea orarului în această perioadă au fost informați prin e-mail.

În cazul în care ați depistat că zborul a fost anulat, dar nu ați fost informat prin e-mail referitor la anularea cursei, FlyOne vă roagă să luați legătura cu serviciul Suport Clienți FLYONE printr-un e-mail expediat prin intermediul formularului de contact din secțiunea Contact, pe site-ul oficial www.flyone.eu.

NOTA: Biletele de avion se cumpără de la compania aeriană FlyOne sau de la agențiile de turism partenere. Pentru mai multe informații, apelați la compania aeriană FlyOne sau la agențiile de turism partenere.

Leave A Reply

Your email address will not be published.