blank

FlyDubai a operat 1.290 de zboruri între Dubai și Doha, în perioada Campionatului Mondial de Fotbal 2022!

0 429

Flydubai, cu sediul în Dubai, a anunțat că a transportat aproximativ 130.000 de fani ai fotbalului în perioada 21 noiembrie – 19 decembrie 2022. Compania a operat 1.290 de zboruri între Dubai World Central (DWC) și Aeroportul Internațional Doha (DIA) pe durata Campionatului Mondial de Fotbal 2022, ce a avut loc în Qatar.

Pasagerii din 171 de țări au călătorit în mod frecvent la Doha cu aceste zboruri Match Day Shuttle pentru a-și încuraja echipele preferate. Primele 10 naționalități în ceea ce privește numărul de pasageri au fost Regatul Unit, India, Emiratele Arabe Unite, Franța, Argentina, Statele Unite ale Americii, Maroc, Iordania, Canada și Brazilia, care au reprezentat până la 60% din numărul total de pasageri care călătoreau pe aceste zboruri de tip navetă.

flydubai a operat până la 30 de zboruri zilnice dus-întors între DWC și DIA. La fiecare 30 de minute, în perioadele de vârf ale zilei, decola un avion FlyDubai între Doha și Qatar. Aceste zboruri au fost operate de șapte dintre aeronavele Boeing 737 deținute de FlyDubai, care au fost dislocate temporar la DWC pe toată durata turneului. 

În semn de bucurie pentru Argentina, Flydubai a dezvăluit o schemă cromatică specială cu tematică fotbalistică ce au fost aplicată pe două dintre noile sale avioane Boeing 737 MAX. De menționat faptul că echipa campioană – Argentina – a zburat cu flydubai din Dubai spre Doha,

Leave A Reply

Your email address will not be published.