ASUS SmartO Mouse MD200: un mouse cu care să faceți înconjurul lumii!

0 197

Am o experiență de peste 30 de ani de lucrat pe calculator și de mânuit mouseul. Dacă la început nu dădeam importanță acestui mic accesoriu, iată că astăzi am ajuns să fiu un pretențios și să-mi aleg mouseul ideal pentru stilul meu de lucru.

Nu sunt un gamer ca să iau un mouse prea complex, dar nici nu mai sunt doar un simplu utilizator ocazional de calculator. Petrec zeci de ore în fața micilor ecrane, scriu sute de texte pe zi, navighez pe zeci de site-uri, iar mouseul e stresat de mii de click-uri. Am nevoie de un mouse fiabil, ergonomic, ușor de folosit pe majoritatea suprafețelor plate existente și să fie ușor de configurat.

Mouse Asus SmartO MD200 – un mouse cu care sp faceți înconjurul lumii

ASUS SmartO Mouse MD200

Piața este invadată de zeci de modele, majoritatea dintre ele respectând unele dintre criteriile de mai sus, dar ce ați spune dacă vă spun că am găsit un mouse ideal pentru călătorii?

Faceți cunoștință cu ASUS SmartO Mouse MD200. Producătorul spune că este un mouse portabil, de încredere și poate lucra cu precizie în activitatea cotidiană. Iar eu nu-l pot contrazice. Eu m-am îndrăgostit de el doar la aflarea veștii că poate funcționa foarte bine pe majoritatea suprafețelor existente, acolo unde alți rivali se poticnesc, iar aici aduc în discutie sticla. În călătoriile mele am avut mari probleme în mânuirea mouseului pe suprafețele de plastic, sticlă, acolo unde nu am putut să-mi etalez pad-ul. ASUS a găsit soluția și a implementat-o în modelul SmartO Mouse MD200.

Mouse Asus SmartO MD200 – baterie cu autonomie de până la 1 an

Un alt factor important constă în faptul că butoanele sale pot fi ușor de configurat pentru stilul vostru de lucru. Nu e un mouse de gaming, dar are butoane principale și butoane laterale ce așteaptă să vă îndeplinească dorințele în materie de click-uri. Legat de rotița principală, cea de scroll, aflați că aceasta este din aluminiu.

Mouse Asus SmartO MD200

Un alt punct forte: DPI-ul său poate fi adaptat automat în funcție de ecranul pe care lucrați. Eu obișnuiesc să lucrez cu monitor externe, care are altă rezoluție față de monitorul laptop-ului și automat are alt DPI, iar ASUS SmartO Mouse MD200 știe să adapteze DPI-ul de la un ecran la altul fără a-mi afecta munca.

ASUS SmartO Mouse MD200 poate fi asociat cu până la trei calculatoare

ASUS SmartO Mouse MD200 poate fi asociat cu până la trei laptop-uri și calculatoare diferite, ceea ce-l face să fie extrem de practic atunci când doriți să lucrați acasă și la birou cu același mouse, fără a mai fi nevoiți să-l instalați de fiecare dată. Este un mouse ce poate lucra foarte bine pe conexiuni wireless și Bluetooth.

Mouse Asus SmartO MD200

ASUS s-a gândit la toate când vine vorba de ergonomie și portabilitate. ASUS SmartO Mouse MD200 are o aliură elegantă, stă bine în mână, are un suport pentru degetul mare pe partea stângă (e mouse de dreptaci), iar culoarea premium se numește Secret Black. Și mai trebuie precizat că în partea frontală există un mecanism de prindere pentru a fi ușor de transportat.

Mouse Asus SmartO MD200

Ar mai fi multe de spus despre acest mouse, cum ar fi că bateria din pachet poate asigura o autonomie de până la un an. ASUS a mai precizat că acest mouse e făcut să reziste la milioane de click-uri, iar senzorul are o rezoluție de până la 4200 DPI. Un produs premium la un preț foarte bun. Pentru cei interesați, mouseul ASUS SmartO Mouse MD200 se găsește în oferta magazinelor online din România, la un preț de aproximativ 300 lei.

Leave A Reply

Your email address will not be published.