FlyBe va relua zborurile comerciale interne și în țările din Uniunea Europeană de la Aeroportul Internațional Birmingham!

0 183

Compania aeriană FlyBe va reveni în zbor, folosind aeroportul din Birmingham ca bază principală. Urmează să reia zborurile interne și zboruri către destinații din diferite țări europene, în primăvara anului 2022. Sediul central va fi la West Midlands. A generat 600 de locuri de muncă.Directorul executiv, Dave Pflieger, a spus că Birmingham este „o alegere ideală” pentru compania aeriană. Informațiile despre noi rute și destinații din Birmingham vor fi dezvăluite în următoarele luni. Compania aeriană a fost achiziționată de Thyme Opco, acum redenumită Flybe Limited, după ce FlyBe a falimentat în martie 2020, în urma pandemiei. Multe dintre rutele fostei companii aeriene din Marea Britanie au fost preluate de rivalul Loganair.

Flota actualei companii aeriene FlyBe va fi formată din avioane Bombardier Dash 8 (De Havilland Canada Dash 8), o aeronavă rapidă turbopropulsoare care poate efectua zboruri scurte la fel de rapide precum un avion regional cu jet, dar cu emisii de CO2 mai mici.

Leave A Reply

Your email address will not be published.