Fly Joon a sărbătorit 1 milion de pasageri

Pe 25 mai 2018, Fly Joon (subsidiara Air France) a sărbătorit pasagerul 1 milion. Vă reamintim că noul transportator aerian și-a început activitatea pe 1 decembrie 2017.

0 232

În doar 5 luni de la primul zbor, subsidiara Air France a reușit să transporte peste 1 milion de pasageri. Pe 25 mai 2018, Fly Joon a sărbătorit pasagerul 1 milion.

1 milion de pasageri JOON

Norocosul pasager a zburat de la Roma la Paris, iar la Aeroportul Internațional Charles de Gaulle a fost întâmpinat de Jean-Michel Mathieu, CEO JOON. A fost răsplătit cu 2 bilete de avion pentru zborurile mediu-curier operate de JOON, o pereche de adidași ”Le Coq Sportif” marca JOON, plus alte surprize.

În prezent, JOON deține o flotă formată din 13 aeronave pentru zboruri scurte, medii și lungi. Zboară spre destinații din Europa, cum ar fi: Oslo, Roma, Napoli, Istanbul, Berlin, Barcelona, ​​Porto și Lisabona.

Cu aeronavele Airbus A340-300, care au fost transferate de la Air France, JOON intenționează să zboare spre destinațiile Cairo, Cape Town, Fortaleza, Mahe, Teheran. Din 18 iunie, JOON va zbura spre Mumbai. Iar din 28 octombrie, va opera zboruri spre Budapesta și Bergen.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.