FlixBus a reluat rutele spre Ucraina! Bilete gratuite din Suceava și Tulcea din / spre Ucraina!

0 490

FlixBus operează în Ucraina din 2019, deservind 29 de destinații ucrainene și 70 internaționale în 8 țări. Echipele FlixBus din Ucraina, situate în Kiev și Harkiv, numără 32 de angajați cu care compania este în contact permanent, ajutându-i pe ei și pe cei apropiați lor.


FlixBus monitorizează situația din Ucraina și de la granițele Ucrainei cu Polonia și România. Din 25 februarie 2022, FlixBus oferă deja conexiuni suplimentare de la granița polono-ucraineană pentru a oferi oamenilor și mai multe opțiuni de călătorie. 

O echipă de informare este la fața locului pentru a ajuta oamenii care sosesc din Ucraina în Przemyśl, Polonia, înainte de a continua. FlixBus lucrează, de asemenea, îndeaproape cu autoritățile abilitate. La cerere, FlixBus organizează și excursii individuale cu autobuzul.

Începând cu 14 aprilie, FlixBus reia rutele către Kiev, precum și către Jytomyr, Rivne, Vinnytsia, Uman, Hmelnytsky și Ternopil. În total, opt rute internaționale directe FlixBus sunt acum disponibile pentru călătorii din Ucraina către Polonia, Republica Cehă și Ungaria. De la acesta din urmă, o nouă linie FlixBus suplimentară de la Kiev la Budapesta va fi oferită începând cu 28 aprilie. 

Deoarece fluxul de persoane care călătoresc din Ucraina este stabil și, în același timp, numărul de persoane care călătorește în Ucraina continuă să crească, a fost un motiv suplimentar pentru a îmbunătăți oferta Flix, oferind mai multe oportunități oamenilor de a se deplasa.

FlixBus oferă bilete gratuite din Przemyśl, Rzeszów, Suceava și Tulcea și pe conexiuni suplimentare către/dinspre granițele ucrainene cu Polonia și România.

Leave A Reply

Your email address will not be published.