Fiji Link a reluat zborurile interne. Măsurile de siguranță rămân în vigoare.

0 390

Fiji Link, subsidiara Fiji Airways, intenționează să restabilească conexiunile aeriene interne după ridicarea restricțiilor impuse de guvern. Fiji Link zboară în Insulele Fiji. Deține o flotă formată din 7 avioane și zboară spre 16 destinații.Fiji Link, recunoscută și ca Fiji Airlines Limited, va relua zborurile din Nadi (NAN) și Suva (SUV) spre Savusavu (SVU) și Taveuni (TVU) cu trei servicii săptămânale. Se va opera 1 zbor săptămânale, de asemenea, și spre Cicia (ICI), Kadavu (KDV), Koro (KXF), Lakeba (LKB) și Vanuabalavu (VBV). Frecvențele vor crește treptat în funcție de cerere.

Fiji Link a reluat deja zborurile zilnice între Nadi (NAN) / Suva (SUV) și Labasa (LBS) și de două ori pe zi între Nadi (NAN) și Suva (SUV). Transportatorul a spus că va practica distanțarea socială în cabină „atât cât se va putea”.

Toate celelalte măsuri de siguranță vor rămân în vigoare, inclusiv utilizarea echipamentelor de protecție personală de către întreg personalul și echipaj, igienizarea zilnică a aeronavelor și dezinfectant de mâini disponibil în avioane. Fiji Link îndeamnă ca toți pasagerii să poarte propriile lor echipamente de protecție: mănuși și măști.

Leave A Reply

Your email address will not be published.