Falusul buclucaş şi răspunsul genial dat de Ryanair

0 423

Munca la sol pe un aeroport nu este chiar uşoară. Indiferent de condiţiile meteo, totul trebuie să se desfăşoare conform programului şi în timpii stabiliţi. Nu e uşor să încarci bagaje, unele chiar foarte grele şi foarte mari. Nu este uşor să „alergi” în jurul unei aeronave pentru verificări, alimentare, reparaţii unde este cazul.Nu e uşor pentru angajaţii de la sol să suporte zgomotul asurzitor al motoarelor şi să inhaleze noxele, în timp ce pasageri călătoresc spre destinaţii de vacanţă, în călătorii de afaceri, la rude sau doar din pasiunea de a descoperi noi culturi.

Dar această muncă poate fi şi distractivă. Acest lucru ne-a fost demonstrat de câţiva angajaţi de pe aeroportul din Dublin. Aceştia au desenat un falus lângă o aeronavă Ryanair.

„Opera lor de artă” a făcut înconjurul internetului, iar mai mulţi pasageri au fost revoltaţi. În urma acestui mic „scandal”, Ryanair a trimis un comunicat de presă cu o explicaţie genială şi cu umor:

Adaptare: “În timp ce angajații noștri de la sol excelează în a face revizia într-un timp record de doar 25 de minute, arta nu e chiar punctul lor forte, aşa cum au uitat în mod clar să deseneze aripile avionului din zăpadă.”

Asta înseamnă să ai un departament de comunicare creativ şi cu simţul umorului dezvoltat. O situaţie jenantă a reuşit să fie rezolvată cu 2 rânduri geniale.

Leave A Reply

Your email address will not be published.