FAA ar putea interzice telefoanele Samsung Galaxy Note 7 în avioanele comerciale

1 858

La începutul lunii august, Samsung a lansat Galaxy Note 7, cel mai nou dispozitiv mobil din portofoliu. La câteva zile de la prezentarea cu fast, au început să apară telefoane Note 7 arse/explodate din cauza bateriilor. Au fost raportate 35 de cazuri de phableturi Note 7 explodate/arse în timpul procesului de încărcare.

Samsung Galaxy Note 7 ar putea fi interzise în avion

Samsung-Galaxy-Note-7-ars

„Rezultatele investigațiilor Samsung arată ca a fost o problema izolată în celulele bateriei. Supraîncălzirea bateriei a survenit după ce anozii și catozii au intrat în contact, o eroare de fabricație extrem de rară. Cu toate că problema este izolată la nivelul celulelor bateriei, siguranța utilizatorilor este prioritară pentru Samsung, motiv pentru care vom înlocui voluntar toate dispozitivele Galaxy Note7 cu unele noi”, declară Samsung și informează hotnews.ro.

Numărul cazurilor raportate la nivel global a fost redus, dar Samsung sfătuiește posesorii să aducă telefoanele. Compania încurajează utilizatorii să nu își asume niciun risc, ci să profite de programul de înlocuire Galaxy Note 7. Utilizatorilor, care dețin deja un Galaxy Note 7, le va fi schimbat dispozitivul cu unul nou. Acest lucru va fi făcut cu începere din 19 septembrie, prin intermediul magazinului de unde au achiziționat produsul.

În contextul acesta, FAA (Federal Aviation Administration) și companiile aeriene din Statele Unite analizează problema și sunt șanse să interzică dispozitivele la bordurile aeronavelor comerciale. Posibil să fie doar o restricție temporară până când Samsung va înlocui și va scoate din uz dispozitivele Note 7 defecte.

Dar chiar și așa, situația nu este încă foarte clară. Cum ar putea fi verificat dispozitivul la îmbarcarea în avion și cum pot fi identificate cele defecte? FAA are nevoie de dovezi solide și incontestabile că terminalele mobile Samsung Galaxy Note 7 prezintă un risc iminent și trebuie să fie interzise în avioane. Lucru puțin probabil să se întâmple!

Info news: news.softpedia.com

Vom reveni cu detalii!

Leave A Reply

Your email address will not be published.