fbpx Explozii la aeroportul din Bruxelles: trafic aerian întrerupt

Explozii la aeroportul din Bruxelles: trafic aerian întrerupt

1 344
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

În dimineaţa această, în jurul orei 8, Aeroportul Internaţional Zaventem Bruxelles a fost zguduit de 2 explozii violente. În urma acestora, au fost înregistrate mai multe victime şi zeci de răniţi, dar informaţiile nu sunt finale.

aeroport-bruxelles-explozii

Traficul aerian a fost întrerupt, iar zborurile spre Bruxelles au fost redirecţionate spre aeroporturile Charleroi, Liege și Lille, dar şi spre Amsterdam. Cursa TAROM RO371, de pe ruta Bucureşti – Bruxelles, a fost deviată la Amsterdam.

trafic-aerian-suspendat-aeroport-bruxelles-1

trafic-aerian-suspendat-aeroport-bruxelles

După explozii, aeroportul a fost evacuat, iar toate legăturile feroviare întrerupte. Presa din Europa anunţă explozii şi la 3 staţii de metrou din Bruxelles.

aeroport-bruxelles-explozii-1

Este trist şi dureros, în acelaşi timp de neînţeles, cum de au putut avea loc astfel de atentate în “inima” Uniunii Europene.

1 comentariu
  1. […] Bruxelles Zaventem s-a redeschis parţial. Vă reamintim că-n data de 22 martie, în jurul orei 8, două explozii au zguduit Terminalul “Plecări” al Aeroportului Internaţional Zaventem …. În urma actului terorist, au fost înregistrate mai multe victime şi zeci de […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.