blank

Eurowings va deschide o nouă bază la Aeroportul Arlanda Stockholm, în martie 2022

0 629

Eurowings, subsidiară a Grupului Lufthansa, va deschide o nouă bază la Aeroportul Arlanda Stockholm, în Suedia, în martie 2022. Eurowings va avea cinci avioane Airbus A320 la noul său hub de la aeroportul Arlanda (ARN) și va oferi conectivitate directă din Scandinavia spre diverse destinații din întreaga Europă.

Noua bază va fi deschisă pe 27 martie 2022. Compania aeriană intenționează să angajeze până la 150 de noi membri ai echipajului pentru a lucra aici și pentru a opera 20 de rute în toată Europa. Cu toate acestea, până acum au fost dezvăluite doar 12 din aceste 20 de rute.

Baza suedeză este a 11-a bază a companiei aeriene din Europa și al cincilea hub din afara bazei sale de origine din Germania.

Acestea includ rute de vacanță spre Palma de Mallorca (PMI), Alicante (ALC), Malaga (AGP), Faro (FAO) și Nisa (NCE), precum și zboruri de afaceri spre Berlin (BBI), Barcelona (BCN), Roma ( FCO), Copenhaga (CPH), Birmingham (BHX), Gdansk (GDN) și Pristina (PRN).

Jens Bischof, Directorul Executiv al Eurowings, a menționat că compania aeriană încearcă să devină „primul transportator european de valoare”, atrăgând turiști și călători de afaceri suedezi.

„Suedia este o piață care se potrivește perfect obiectivului nostru de a fi cel mai mare transportator european de valoare”, a spus Bischof. „De la începutul pandemiei, călătorii nu mai caută cel mai ieftin bilet, ci pentru o companie aeriană în care să poată avea încredere necondiționată în ceea ce privește siguranța, fiabilitatea și responsabilitatea socială. Cu ADN-ul nostru Lufthansa – o rețea atractivă cu zeci de zboruri directe la prețuri reduse și servicii pentru clienți de neegalat – putem oferi exact asta.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.