Eurowings va deschide bază la Praga și va opera zboruri din 31 octombrie 2021. Vezi noile rute Eurowings anunțate de la Praga!

0 194

Începând cu 31 octombrie 2021, Eurowings va opera zboruri de la Praga. Va aloca până la trei aeronavei bazei din Cehia și va zbura spre destinații de vacanță.

În total, Eurowings va opera din Praga zboruri spre 11 destinații din întreaga Europă, începând cu 31 octombrie 2021. Pasagerii Eurowings pot rezerva acum zboruri low-cost din Praga către Spania (Málaga, Barcelona, ​​Fuerteventura, Tenerife), Grecia (Atena), Regatul Unit (Birmingham, Bristol), Danemarca (Copenhaga), Italia (Milano), Croația (Zagreb) și capitala israeliană Tel Aviv.

Odată cu deschiderea noii baze în Praga, Eurowings își extinde serviciile în Cehia și va aloca inițial două aeronave Airbus A320. În vara anului 2022, va fi alocată o a treia aeronavă din familia Airbus A320. Praga va deveni astfel a zecea bază Eurowings din Europa. Prin prezența sa crescută în „Orașul de Aur”, Eurowings creează peste o sută de noi locuri de muncă și oferă un impuls important pentru ocuparea forței de muncă pe piața locală.

Toate zborurile directe Eurowings din Praga

Din Praga spre Spania,
Eurowings va zbura din Praga spre metropolele spaniole și regiunile populare de vacanță: din 4 noiembrie – Málaga (marți, joi și sâmbătă); din 31 octombrie 2021 – Barcelona (luni, miercuri, vineri și duminică) și Fuerteventura (joi și duminică) și din 6 noiembrie – Tenerife (miercuri și sâmbătă).

Din Praga spre Grecia
Începând cu 2 noiembrie, Eurowings va opera zboruri din Praga spre Atena, în fiecare marți și sâmbătă.

Din Praga spre Marea Britanie
Din 31 octombrie, Eurowings vor decola din Praga spre Bristol, în zilele de luni, vineri și duminică; iar de la 1 noiembrie – Birmingham (luni, miercuri și vineri).

Din Praga spre Danemarca
Începând cu 31 octombrie, Eurowings va zbura direct din Praga spre Copenhaga, o destinație populară atât pentru călătorii de afaceri, cât și pentru turiști. Zborurile de la Praga la Copenhaga sunt programate zilnic, cu excepția zilelor de sâmbătă.

Din Praga spre Italia
Începând cu 31 octombrie, Eurowings va zbura de la Praga la Milano în fiecare zi, cu excepția zilelor de sâmbătă.

Din Praga spre Croația
Începând cu 4 noiembrie, Eurowings va zbura din Praga spre Zagreb, în zilele de joi și sâmbătă.

De la Praga la Israel
Din 5 noiembrie, vor fi operate zboruri din Praga spre Tel Aviv, în zilele de luni, miercuri și vineri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.