blank

Eurowings sărbătorește al 1000-lea zbor în adidași

0 432

Eurowings este una dintre puținele companii aeriene din lume care ia în calcul să înlocuiască pantofii clasici cu toc cu pantofi sport la uniforma personalului navigant. În prezent, în fiecare zi de vineri a fiecărei luni, însoțitorii de bord Eurowings testează pantofii sport pe zborurile comerciale. Printre pionierii companiilor aeriene care au integrat adidași la bord în codurile vestimentare ale uniformelor se numără SkyUp Airlines din Ucraina, Play din Islanda și transportatorul japonez Zipair.

Eurowings a declarat în mod deliberat „Sneaker Flydays”, care în prezent au loc în prima vineri a fiecărei luni, ca fiind o fază de testare. În primul rând, compania aeriană Lufthansa Group dorește să analizeze reacțiile personalului navigant. Dacă feedback-ul cu privire la adidasi rămâne pozitiv, Eurowings ia în considerare creșterea frecvenței „Sneaker Flydays” în noul an.

Feedbackul este pozitiv în rândul însoțitorilor de bord, adidașii fiind mai practici și comozi în timpul zborurilor. Un feedback pozitiv a fost primit și din partea pasagerilor. Campania „Sneaker Flydays” se desfășoară și în cadrul Eurowings Europe cu bazele în Mallorca, Stockholm, Praga, Salzburg și Pristina.

Leave A Reply

Your email address will not be published.