Eurowings Discover și-a luat zborul. Zborul inaugural a fost 4Y134, pe ruta Frankfurt – Mombasa – Zanzibar!

0 2.483

În seara zilei de 24 iulie, cea mai nouă companie aeriană din Lufthansa Group și-a luat zborul. Este vorba de Eurowings Discover. Zborul inaugural a fost 4Y134, pe ruta Frankfurt – Mombasa – Zanzibar! Eurowings Discover este singura companie aeriană europeană care oferă zboruri directe către Mombasa. Căpitanul zborului inaugural a fost Wolfgang Raebiger, care este, de asemenea, director executiv (CEO) al Eurowings Discover.

Eurowings Discover a operat primul zbor comercial

Noua companie aeriană este specializată în zboruri charter lung-curier. A primit AOC-ul pe 16 iunie 2021 și deja a început operarea zborurilor sub codul de zbor 4Y.

Zborul inaugural 4Y134 a fost operat cu aeronava de tip Airbus A330-200, configurată în trei clase tarifare: 22 de locuri la busines, 31 de locuri la premium economy și 217 de locuri la economic. Tariful la economic va cuprinde toate mesele și băuturile nealcoolice. Pasagerii de la Business se vor avea incluse toate băuturile alcoolice, în timp ce pasagerii de la Premium Economy vor avea de ales din câteva sortimente de bere si vin.

Zborul inaugural a fost 4Y134
Zborul inaugural a fost 4Y134

Toți pasagerii se vor bucura GRATUIT de un program de divertisment ce va cuprinde 50 de filme, 80 de programe TV și numeroase melodii. Fiecare pasager va putea să se conecteze la sistemul de divertisment prin intermediul ecranelor plate amplasate pe scaune sau prin intermediul propriului dispozitiv, existând funcția Onboard-Cloud. Vor mai putea accesa, reviste online și jocuri pentru relaxare.

Destinații Eurowings Discover

Pe lângă zborurile spre Mombasas și Zanzibar, Eurowings Discover va zbura spre Punta Cana (din 9 august) și Windhoek (din 10 august). Din septembrie, noua companie aeriană va zbura din Frankfurt spre Las Vegas, iar din octombrie va avea zboruri și spre Mauritius. Bridgetown (1 noiembrie), Cancún (1 noiembrie), Varadero (2 noiembrie) și Montego Bay (3 noiembrie) vor fi, de asemenea, adăugate în programul de iarnă 2021-2022.  

Totodată, Eurowings Discover va opera și zboruri pe distanțe medii, din Frakfurt spre Insulele Canare Fuerteventura, Gran Canaria, Lanzarote și Tenerife, precum și spre Hurghada și Marsa Alam în Egipt și Marrakech în Maroc.

Misiunea Eurowings Discover este de a adapta experiența de călătorie la nevoile individuale ale pasagerilor și de a face din zbor o experiență specială. Ca parte a rețelei Lufthansa, călătorii pot beneficia de conexiuni directe și transferuri către și din toate destinațiile Lufthansa, precum și de un proces de rezervare comun.

Leave A Reply

Your email address will not be published.