Eurowings decolează de la Stuttgart spre peste 60 de destinații

0 359

Vacanțele de vară vor începe în curând în Baden-Württemberg. În ultimele săptămâni, Eurowings și angajații săi au lucrat intens cu partenerii lor de la Aeroportul Stuttgart pentru a se pregăti pentru începutul celei mai minunate perioade a anului. După această perioadă plină de restricții, dorința de a călători este mai mare în această vară decât a fost în anii trecuți.Datorită ratei de vaccinăre în creștere, cererea de zboruri a crescut semnificativ. Destinațiile turistice cerute sunt Spania, Grecia și Croația. Eurowings a reacționat la această creștere a cererii extinzându-și succesiv programul de zbor și a mărit rețeaua operațională de la Stuttgart, cea mai mare bază Eurowings din sud-vestul Germaniei, cu 40%, în timpul sezonului estival.

Eurowings decolează de la Stuttgart spre peste 60 de destinații.

De la Stuttgart, Eurowings oferă călătorilor cea mai mare gamă de zboruri în timpul vacanțelor de vară: peste 60 de destinații din 18 țări. În primul weekend, Eurowings așteaptă aproximativ 25.000 de pasageri la aeroportul din capitala landului. În total, Eurowings va opera de la Stuttgart peste 1.800 de zboruri. Chiar dacă Eurowings oferă o mare parte din portofoliul său original de rute în timpul verii, programul din 2021 va cuprinde doar 2/3 din capacitatea pre-coronavirus.

Odată cu extinderea ofertei de vară, flota de avioane active este, de asemenea, în creștere. Începând cu luna august, Eurowings va opera zboruri cu 15 avioane de la baza din Stuttgart, a doua cea mai mare bază Eurowings în ceea ce privește numărul de aeronave alocate. În toată Europa, peste 80 de avioane vor zbura pentru Eurowings în plină vară.

Eurowings va avea peste 40 de zboruri săptămânale de la Stuttgart la Mallorca.

Cu gama sa largă de oferte de vacanță, Eurowings se poziționează ca cea mai mare companie aeriană de vacanță din Germania pe rute pe distanțe scurte și medii pentru începutul verii 2021. Mallorca continuă să fie foarte populară în rândul călătorilor și se află pe lista celor mai populare destinații ale Eurowings din 2021.

Numai din Stuttgart, Eurowings zboară spre insulă de până la șase ori pe zi în timpul sezonului estival. În total, Eurowings face legătura cu 24 de aeroporturi din Germania și Austria cu destinații populare de vacanță și este compania aeriană cu cele mai multe zboruri spre Mallorca, 300 de zboruri săptămânale.

Heraklion și Salonic, Ibiza și Malaga se bucură, de asemenea, de o cerere puternică și sunt servite zilnic. Alte destinații includ Sardinia, Croația, Sicilia și insulele grecești mai mici sau Atena, Barcelona sau Budapesta.

Leave A Reply

Your email address will not be published.