Eurowings accelereaza reluarea zborurilor de la bazele din Düsseldorf, Hamburg, Stuttgart și Köln / Bonn

Eurowings accelereaza reluarea zborurilor de la bazele din Düsseldorf, Hamburg, Stuttgart și Köln / Bonn

0 255
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Datorită cererii crescute din piață, Eurowings accelerează reluarea zborurilor de la bazele din Düsseldorf, Hamburg, Stuttgart și Köln / Bonn. Astfel, în sezonul estival 2020, Eurowings va opera zboruri spre 80% din rețeaua operațională.

În urma ridicării avertismentului de călătorie, interesul pentru destinațiile de vacanță, precum Italia, Spania, Grecia și Croația, a crescut foarte mult. Din iulie, Eurowings va relua zborurile spre 100 de destinații în Europa și lung-curier, multe dintre acestea fiind destinații de vacanță.

Eurowings va pune accentul pe bazele sale din Düsseldorf, Hamburg, Stuttgart și Köln / Bonn. Totodată, în programul operațional Eurowings sunt incluse și zboruri de la Berlin, Hanovra, Munchen și Nuremberg.

Palma de Mallorca este cea mai căutată destinație de vacanță din rețeaua Eurowings, urmată de Sylt, Zurich și Ibiza. Barcelona și Lisabona, precum și destinațiile de vacanță grecești Rodos și Heraklion se bucură, de asemenea, de atenația nemților.

Avioanele încep să zboare și se anunță o vară cu vacanțe însorite.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.