fbpx Etihad și Lufthansa pregătesc o conferință comună

Etihad și Lufthansa pregătesc o conferință comună

Etihad Airways și Lufthansa au încheiat un acord de cooperare!

1 910
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Conform unor informații apărute pe site-ul upinthesky.nl, oficialii Etihad Airways și Lufthansa pregătesc o conferință comună.

Aceasta ar urma să aibă loc miercuri, pe 1 februarie 2016, la Abu Dhabi. La această conferință ar urma să participe James Hogan, President and Chief Executive Officer Etihad Airways, și Carsten Spohr, Chief Executive Lufthansa.

Etihad și Lufthansa

Vă reamintim că Etihad și Lufthansa au încheiat un acord de tip codeshare. În plus, Lufthansa s-a angajat să preia 1/3 din flota AirBerlin cu tot cu echipaj. Etihad este acționarul principal la AirBerlin. În același timp, AirBerlin se retrage de pe rutele unde Lufthansa este competitor direct.

Pornind de la aceste acorduri, presa a speculat cu privire la o fuziune între Lufthansa Etihad Airways. Totodată, sunt zvonuri care anunță investiții importante făcute de Lufthansa în Alitalia, o altă companie aeriană europeană unde Etihad Airways este acționar principal. Până acum doar speculații.

Oricum ar fi, acordul încheiat între Etihad Airways și Lufthansa duce la o consolidare a transportatorului arab în Europa. Împreună, cele 2 mari companii aeriene pot deține o mare parte din piețele aviatice din Germania, Austria, Elveția, Italia, Belgia și Serbia.

1 comentariu
  1. […] trecute vă anunțam de conferința depresă pe care Lufthansa și Etihad Airways o vor ține astăzi. Conferința va începe la ora 11:20 (ora României) și se poate urmări […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.