fbpx Etihad Airways a deschis un nou sediu la Berlin

Etihad Airways a deschis un nou sediu la Berlin

0 218
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Etihad Airways, compania naţională a Emiratelor Arabe Unite, a inaugurat noul sediu european de la Berlin. Acesta este situat în centrul istoric din Potsdamer Platz, în capitala Germaniei.

Nu este o surpriză faptul că Etihad Airways a ales Berlinul pentru un sediu european, ştiind că a cumpărat un pachet de 29% din Air Berlin, în 2011. În noul sediu vor fi echipele de marketing şi vânzări ale operatorului Etihad Airways şi echipele de rezervări şi vânzări de bilete ale partenerilor Etihad Airways şi Air Berlin. 35 de angajaţi Etihad Airways vor lucra în noua clădire, 25 fiind germani, iar ceilalţi 10 din fiind din Emiratele Arabe Unite, Olanda, Egipt, India, Italia, Pakistan, Maroc, Marea Britanie şi Elveţia.

Prin deschiderea biroului de la Berlin, Etihad Airways doreşte să-şi consolideze mai mult relaţia strategică cu Air Berlin, plus consolidarea serviciilor pe piaţa germană. Potrivit Etihad Airways, cele mai populare destinaţii pentru călătorii germani au continuat să fie Abu Dhabi, Bangkok, Sydney, Melbourne, Shanghai şi Kuala Lumpur.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.