blank

#EnjoyBucharest pune Bucureștiul pe harta mondială a destinațiilor turistice

1 549

Eventur Bucharest organizează în perioada 3 –5 aprilie prima ediție a evenimentului #EnjoyBucharest. Prima zi va fi destinată conferinței Romanian Digital Travel, cel mai important eveniment din România dedicat dezvoltării în mediul online a afacerilor din domeniul turismului, urmând ca evenimentul să fie succedat de Romanian Digital Travel Awards, o gală în cadrul căreia vor fi premiate cele mai populare afaceri din industria turismului românesc. Ultimele două zile ale evenimentului vor fi destinate unui tur organizat la care vor participa 30 de renumiți bloggeri străini, scopul acestuia fiind promovarea Bucureștiului ca destinație turistică.

Romanian Digital Travel Conference, primul eveniment din cadrul #EnjoyBucharest, este deja la a doua ediție. Conferința va avea loc pe data de 3 aprilie la Hotel Intercontinental, Sala Ronda, începând cu ora 9, iar înscrierele se pot face pe site-ul www.digital-travel.ro. Nume importante din industria turismului românesc, dar și internațional, vor vorbi în cadrul conferinței despre importanța promovării unei afaceri turistice în mediul online. Subiectul principal va fi construirea unor strategii eficiente de marketing online pe diferite canale de new media.

Lucrezi în turism? Participă la ediția a II-a Romanian Digital Travel Conference! Folosesește codul AT6RDTC2015 și beneficiezi de o reducere de 10%.

Conferința va fi urmată de Romanian Digital Travel Awards, gala în care vor fi premiate cele mai populare afaceri din industria turismului românesc, unitățile de cazare, companiile aeriene, firmele de rent-a-car sau blogurile de călătorii fiind doar câteva dintre ele. Evenimentul va avea loc începând cu ora 18, iar publicul este cel care va decide câștigătorii. Oricine își poate nominaliza și vota favoriții pe site-ul www.digital-travel.ro/awards.

#EnjoyBucharest se va încheia cu un tur dedicat unei delegații formate din 30 de bloggeri străini, obiectivul principal al turului fiind promovarea Bucureștiului la nivel național și internațional ca o destinație ideală de city break și ca un important centru de business. Mai multe detalii despre itinerariul turului, dar și despre bloggerii participanți puteți găsi pe siteul www.enjoybucharest.info/tour.

Leave A Reply

Your email address will not be published.