blank

#EnjoyBucharest cucereşte capitala României

0 648

#EnjoyBucharest, evenimentul organizat de Eventur Bucharest în perioada 3 – 5 aprilie, a stârnit un real interes atât din partea publicului larg, cât mai ales din partea celor care au dorit să se alăture proiectului. Peste 38 de mii de voturi la Digital Travel Awards, peste 1000 de postări pe hastag-ul #EnjoyBucharest şi mai mult de 20 de parteneri ai evenimentului. Acestea sunt cifrele cu care #EnjoyBucharest se laudă cu două zile înaintea de start.

enjoybucharest-tagboard

Reamintim că #EnjoyBucharest înseamna Romanian Digital Travel Conference, locul în care nume importante din industria turismului românesc, dar și internațional, vor vorbi în cadrul conferinței despre importanța promovării unei afaceri turistice în mediul online, Romanian Digital Travel Awards, gala în care vor fi premiate cele mai populare afaceri din industria turismului românesc, urmând ca ultimele două zile să fie destinate unui tur la care va participa o delegație formată din 50 de persoane, din care 30 de bloggeri străini, obiectivul principal al turului fiind promovarea Bucureştiului la nivel național și internațional ca o destinație ideală de city break și ca un important centru de business.

Organizatorii au anunțat că până în momentul de faţă Romanian Digital Travel Conference se va bucura de prezenţa a peste 200 de participanţi, înscrierile pentru ultimele locuri disponibile putând fi făcute pe site-ul www.digital-travel.ro. Conferinţa va avea loc pe data de 3 aprilie la Hotel Intercontinental, Sala Ronda, începând cu ora 9.

De o atenţie extrem de mare s-a bucurat şi Romanian Digital Travel Awards. Publicul a fost cel care a ales finaliştii şi câştigătorii celor 17 categorii pentru care se vor decerna premii, numărul voturilor trecând de cifra de 38 000.

„Am fost impresionați să vedem că #EnjoyBucharest a stârnit un real interes din partea tuturor. Publicul se pare că a primit cu entuziasm ideea premierii celor mai buni din industria românească de turism și asta s-a văzut în cele peste 38 de mii de voturi înregistrate pe site-ul www.digital-travel.ro/awards. Sperăm ca după eveniment să avem reacții pozitive și de la bloggerii străini, iar astfel să putem spune că am pus umărul la dezvoltarea renumelui turistic al Bucureștiului în lume. Închei prin a mulțumi celor care au venit alături de noi în acest proiect. Și nu au fost puțini! Mă gândesc aici la Telekom, Travelport, Prestige Tours, Blue Air, Dent Estet, CDI, Mosetti, Stejarii Country Club, la parteneriatele cu Primăria Municipiului București, Arcub sau Bucharest Turism Board, dar și la sprijinul primit de la partenerii din media: Europa FM, Observator.tv, City Compass, Romania-Insider.com, DivaHair, Daily Traveler, Locuri Faine, Info TravelRomania, Traveller Magazin, iVisit.” – Alex Filip, Eventur Bucharest.

–––––––––––––––––––––––––––––

“#EnjoyBucharest a fost un eveniment organizat de Eventur Bucharest, în parteneriat cu Bucharest Tourism Board, ARCUB, Primaria Bucuresti si cu sprijinul Telekom Romania, Travelport, Prestige Tours, Blue Air, CDI Transport, Clinica Dent Estet, Mosetti si Stejarii Country Club. Parteneri media principali: Europa FM şi Observator.tv

(Foto cover: Girovagate – Idee di Viaggio)

Leave A Reply

Your email address will not be published.