fbpx Emirates va reactiva flota de avioane Airbus A380 începând cu 15 iulie

Emirates va reactiva flota de avioane Airbus A380 începând cu 15 iulie

0 928
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Într-un mesaj postat pe twitter, Emirates a anunțat că Airbus A380 va reveni în zbor începând cu 15 iulie. Pentru început, A380 va fi folosit pe zborurile spre Londra Heathrow și Paris.

Emirates va reactiva flota de avioane Airbus A380

La sfârșitul lunii martie, odată cu declanșarea pandemiei de COVID-19 la nivel global, Emirates a parcat întreaga flotă de avioane A380. Se știe faptul că Emirates are cea mai mare flotă de avioane A380,, 115 la număr, acestea fiind echipate în diferite configurații (între 498 și 615 locuri).

Decizia de a reactiva o parte din flota A380 a fost luată după de autoritățile din Emiratele Arabe Unite au anunțat deschiderea granițelor pentru turiști, începând cu 7 iulie.

Airbus A380 a pierdut sprijinul companiilor aeriene, ceea ce a dus la stoparea producției. Air France, British Airways, Korean Air, Qatar Airways, Qantas au decis să le rețină la sol aeronavele A380 pentru o perioadă nedeterminată.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.