blank

Emirates SkyCargo utilizeaza aeronavele A380 Emirates pentru transportul de marfa.

0 1.159

Emirates SkyCargo a început să utilizeze avioanele Airbus A380 pentru anumite operațiuni cargo. Primul zbor Emirates SkyCargo operat cu A380 a transportat cu succes produse medicale între Seoul și Amsterdam, via Dubai.

Lucrând în colaborare cu echipele de ingineri și operațiuni de zbor din Emirates, Emirates SkyCargo a optimizat capacitatea Airbus A380 pentru a transporta în siguranță în jur de 50 de tone de marfă/zbor.

Emirates SkyCargo a început să utilizeze aeronavele A380 Emirates pentru transporturile de marfă

Emirates SkyCargo a început să utilizeze aeronavele A380 în urma creșterii cererii pentru transportul de mărfuri necesare în perioada pandemiei cu noul coronavirus.

Emirates SkyCargo operează zboruri de transport marfă utilizând aeronave Boeing 777F și 14 avioane de pasageri Boeing 777-300ER, care au fost modificate pentru a oferi mai mult spațiu necesar transportului cargo.

Emirates SkyCargo a anunțat recent că a înființat cel mai mare hub din lume dedicat vaccinului COVID-19

Emirates SkyCargo a anunțat recent că a înființat cel mai mare hub din lume dedicat vaccinului COVID-19. În plus, față de infrastructura necesară pentru depozitarea vaccinului, instalația ar putea să ofere servicii de reasambalare, înghețare și redistribuire a vaccinului.

Emirates SkyCargo a înființat, de asemenea, un call center pentru a coordona cererile de transport a vaccinului.

Leave A Reply

Your email address will not be published.