blank

Emirates sărbătorește 15 ani de zboruri Dubai – Auckland (Video)

Emirates a sărbătorit 15 ani de zboruri între Dubai și Auckland, cel mai mare oraș din Noua Zeelandă. Ruta a fost inaugurată pe 1 august 2003.

Zilele acestea Emirates a sărbătorit 15 ani de zboruri pe ruta Dubai – Auckland. Din august 2003 și până în prezent, Emirates a transportat peste 2.5 milioane de pasageri între Dubai și Auckland. Emirates operează 21 de zboruri săptămânale pe ruta Dubai – Auckland, zboruri directe sau prin Bali, Brisbane, Sydney sau Melbourne.

Inițial, Emirates a început să zboare spre Auckland via Sydney, Melbourne și, mai târziu, Brisbane. Începând cu 2009, Emirates a introdus aeronava revoluționară Airbus A380 pe ruta Dubai – Sydney – Auckland și retur.

15 ani de zboruri Dubai – Auckland

Operațiunile au fost îmbunătățite mereu, iar Emirates a ajuns să onoreze toate zborurile spre Auckland via Brisbane și Melbourne cu acest tip de avion. Totodată, Emirates operează un zbor direct zilnic cu Airbus A380 pe ruta Dubai – Auckland, precum și zbor zilnic operat cu Boeing 777-300ER prin Bali, Indonezia.

Dubai-Bali-Auckland-Emirates

Odată cu lansarea rutei Dubai – Auckland – Bali în iunie 2018, Emirates a devenit singura companie aeriană care oferă zboruri zilnice între Auckland și Bali.

Pasagerii de pe zborurile Emirates se pot bucura de Wi-Fi pentru a păstra legătura cu familia și prietenii. Sistemul de divertisment cuprinde peste 3500 de filme, programe TV, muzică și podcasturi. Emirates servește clienților săi preparate culinare pregătite de bucătari gourmet și vinuri fine.

Leave A Reply

Your email address will not be published.