Emirates adaugă noi opțiuni pentru pasagerii de la clasa Economy.

0 391

Clienții clasei economice Emirates se pot bucura acum de mai mult spațiu personal și intimitate la bord cu posibilitatea de a achiziționa până la trei locuri goale alăturate scaunului lor.Aceste locuri vor fi oferite tuturor clienților din clasa Economy care dețin o rezervare confirmată. Clienții nu vor putea rezerva locurile goale online, deoarece acestea sunt în funcție de disponibilitate.

Locurile goale vor putea fi achiziționate doar de la ghișeul de check-in din aeroport înainte de îmbarcare, iar costurile variază între 200 și 600 AED (între 55 și 165 USD) pe scaun gol, plus taxele aplicabile în funcție de sectorul zborului.

Emirates a introdus acest nou serviciu pentru scaune în urma feedback-ului primit de la clienți.

Emirates a introdus acest nou serviciu pentru scaune în urma feedback-ului primit de la clienți, răspunzând astfel nevoilor unei game de clienți care caută mai mult spațiu în timpul zborului, chiar si la clasa Economy (cupluri, familii, sau cei care doresc doar mai mult spațiu în timp ce călătoresc în timpul pandemiei).

În plus față de noua opțiune, clienții Emirates de la clasa Economy pot alege scaunul în funcție de nevoile lor de călătorie.

  • Scaune cu supliment la picioare, aflate în special în zonele de ieșire.
  • Scaune duble: locuri într-un rând de două în partea din spate a aeronavei Boeing 777 și pe puntea superioară a aeronavei Airbus A380 din clasa a 2-a Emirates.
  • Scaune preferate aflate în prima secțiune a cabinei și pe puntea superioară a unui A380 de două clase.
  • Celelalte scaune de la Economy.

Emirates a introdus reduceri la tarifele pentru bagaje cu scopul de a ajuta clienții care zboară în călătorii esențiale să ia acasă ceea ce au nevoie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.