Emirates a prezentat noul livery Real Madrid aplicat pe un Airbus A380

0 1.878

Pe 16 decembrie, Emirates a prezentat noul livery ”Real Madrid” aplicat pe un Airbus A380. Acesta cuprinde mai mulți jucători de top în plină acțiune, inclusiv Marcelo, Luka Modrić, Sergio Ramos, Gareth Bale și Karim Benzema.Noul livery a debutat pe zborul charter al echipei Real Madrid pe ruta Madrid – Abu Dhabi. Zilele acestea a avut Campionatul Mondial al Cluburilor, care a fost câștigat, evident, de Real Madrid.

Airbus A380 Emirates ”Real Madrid”

Noul livery ”Real Madrid” va fi păstrat pe aeronavă timp de 6 luni. Fanii Real Madrid au șanse mari să zboare la borul acestuia spre Washington, Nisa, Mauritius, Londra Gatwick și Sao Paulo.

Real-Madrid-Players-A380-Emirates

Avionul Airbus A380 are indicativul A6-EUW. Are 1.6 ani, fiind una dintre cele mai tinere din flota Emirates. Livrarea către transportatorul arab a fost făcută în septembrie 2018.

Emirates-A380-Real-Madrid

Propulsia avionului Airbus A380 Emirates este asigurată de 4 motoare RR Tren 900. Cabina este configurată în 3 clase principale: 14 locuri la First Class; 76 de locuri la Premium Economy și 426 de locuri la Economy.

Din 2013, Emirates este sponsor principal Real Madrid, logo-ul ”Fly Emirates” fiind vizibil pe echipamentele jucătorilor. Primul livery ”Real Madrid” a fost aplicat pe un avion A380 Emirates în 2015 și a fost un real succes pentru transportatorul arab.

Leave A Reply

Your email address will not be published.