blankblank

Emirates a prezentat noul livery care marchează cea de-a 50-a aniversare a Emiratelor Arabe Unite

0 1.329

Emirates marchează cea de-a 50-a aniversare a Emiratelor Arabe Unite prin dezvăluirea unui livery special care a fost vopsit pe două dintre avioanele sale, un Airbus A380 și un Boeing 777-300ER, pentru a comemora Jubileul de Aur al națiunii.

Aeronava a fost decorată cu un design personalizat „Emiratele Arabe Unite 50”, denotând aniversarea de aur a casei și hub-ului Emirates, EAU. Noul livery tematic acopera ambele părți ale fuselajului aeronavei, în arabă și engleză.

Designul folosește „Emirates” în livery-ul original pentru a completa numele EAU, denotând mândria companiei aeriene de a face parte din călătoria și progresul națiunii. Emirates au purtat ambițiile, valorile și povestea de succes a Emiratelor Arabe Unite în fiecare colț al rețelei sale, arborând literalmente steagul națiunii în întreaga lume.

Sunt necesare 3 zile și până la 14 angajați pentru vopsirea fiecărui livery.

Ca și casa și hub-ul său, Emiratele Arabe Unite, Emirates s-a impus pe scena globală într-un interval de timp relativ scurt. Livery-ul demonstrează, de asemenea, puterea și reziliența industriei aeriene de clasă mondială a Emiratelor Arabe Unite, care conectează lumea și reunește oamenii, întreprinderile și economiile.

Design-ul cifrei „50” din livery dezvăluie linii dinamice, dar grațioase, ilustrând momentele istorice ale țării. Turbinele și curbele continue demonstrează caracteristicile și realizările vibrante ale EAU în ultimii 50 de ani, care au depășit continuu limitele a ceea ce este posibil, îndrumat de o conducere vizionară.

Primul avion vopsit cu livery aniversar „Emiratele Arabe Unite 50”, înmatriculat A6EVG, a operat primul zbor spre Frankfurt la începutul acestei săptămâni. Pe parcursul lunii următoare, mai multe avioane vor fi decorate cu livery-ul special. În medie, vor fi necesare 3 zile și până la 14 angajați pentru vopsirea fiecărui livery la Centrul Emirates Engineering.

Flota de aeronave care poartă livery-ul de 50 de ani a EAU urmează să zboare în rețeaua Emirates și va vizita destinații ca Los Angeles, Londra, Washington DC, New York, München, Zurich și Paris, printre alte orașe în următoarele câteva săptămâni, ajutând la răspândirea mesajelor Jubileului de Aur al EAU pe tot globul.

Leave A Reply

Your email address will not be published.