El Al va opera zboruri din Tel Aviv spre Casablanca și Marrakech, din 25 iulie

0 1.032

Cu o nouă eră a relațiilor israeliano-marocane, apar noi oportunități de afaceri pentru companiile din industria turismului. El Al a devenit a doua companie aeriană israeliană care a anunțat zboruri directe spre două orașe importante din Maroc.

Într-un comunicat publicat de El Al, compania a anunțat că, începând din luna iulie va opera zboruri de la Aeroportul Internațional Ben Gurian din Tel Aviv, spre Aeroportul Mohammed V din Casablanca și spre Aeroportul Menara din Marrakech. Data inițială a zborului este stabilită pentru 25 iulie.

Tel Aviv – Marrakech cu El Al Airlines

Zborurile vor fi operate cu aeronave de tip Boeing 737-900.

LY553 Tel Aviv 17:15 – 21:25 Marrakech
LY554 Marrakech 22:45 – 06:20 +1 Tel Aviv

Tel Aviv – Casablanca cu El Al Airlines

Zborurile vor fi operate cu aeronave de tip Boeing 737-900.

LY555 Tel Aviv 18:05 – 22:10 Casablanca
LY556 Casablanca 23:35 – 06:55 +1 Tel Aviv

Zborurile spre Maroc vor dura aproximativ cinci ore, pe sens, iar prețurile biletelor vor începe de la 499 USD, pentru o călătorie dus-întors. Renormalizarea legăturilor dintre Maroc și Israel a avut loc anul trecut, împreună cu evenimentul anual de repatriere marocan, Operațiunea Marhaba, a fost punctul central pentru multe companii din ambele țări.

Acordul, care a fost semnat anul trecut între SUA, Maroc și Israel, face din Maroc al șaselea membru al Ligii Arabe care are legături bilaterale normalizate cu Israelul. Companiile israeliene și marocane au căutat să apeleze la populația evreiască marocană substanțială care trăiește în Israel, care probabil va călători și va investi între cele două țări, având în vedere climatul politic îmbunătățit în acest moment.

Această relație de afaceri a fost bine stabilită și, având legături formale acum, companii importante precum El Al vor profita de relația economică dintre ambele națiuni. Recent, o a treia companie aeriană israeliană, Arkia, a anunțat va lansa rute spre Maroc, începând cu 3 august, ca răspuns la ofertele lansate de concurență.

Leave A Reply

Your email address will not be published.