blank

Egyptair a comandat 10 avioane Airbus A350-900!

0 174

 EGYPTAIR a plasat o comandă pentru 10 avioane Airbus A350-900, eveniment ce a avut loc în cadrul Dubai Airshow 2023. 

Odată adăugate în flotă, noile aeronave A350-900 vor fi mai eficiente din punct de vederer al consumului de carburant, în timp ce pasagerii se vor bucură de confortul cabinei Airbus AirSpace.

Semnarea a avut loc la Dubai Airshow 2023, în prezența președintelui și CEO-ului EGYPTAIR, inginerul Yehia Zakaria și a directorului comercial Airbus, Christian Scherer. 

Este singura aeronavă care îi permite EGYPTAIR să-și deschidă rețeaua cu o eficiență economică de referință, ca să nu mai vorbim de confortul pasagerilor, au declarat oficialii companiei aeriene.

A350 este cea mai modernă și eficientă aeronavă widebody din lume și liderul cu rază lungă în categoria de 300-410 de locuri. Zboară eficient pe orice sector, de la rute pe distanțe scurte la rute ultra-lungi până la 18000 kilometri.

Aeronava include tehnologii de ultimă oră, aerodinamică, materiale ușoare și motoare de ultimă generație care oferă împreună mai mult conform, dar în același timp totul cu un consum de carburant redus cu până la 25%, ceea ce traduce prin costuri operaționale mai mici.

Aeronavele Airbus A350 au ajuns în flota a zeci de companii aeriene din întreaga lume, Boeing raportând comenzi ce cuprind peste 1000 de aeronave din această familie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.