blank

Egipt va introduce un pașaport de vaccin începând cu săptămâna viitoare!

0 1.074

Ministerul Sănătății și Populației a anunțat că începând de săptămâna viitoare, în cooperare cu Ministerul Comunicațiilor, va lansa un pașaport de sănătate pentru a identifica persoanele care se sustrag vaccinării.

Într-o declarație a ministerului, se spune că pașaportul e-sănătate va fi utilizat în aeroporturi pentru a determina poziția unei persoane cu privire la vaccinul COVID-19.

Acesta a explicat că pașaportul de sănătate va folosi trei culori: roșu pentru a indica faptul că persoana nu a fost vaccinată, galben pentru a indica că a primit o singură doză și verde pentru a indica că a primit două doze. O altă modalitate de a confirma acest lucru ar fi certificatele de asigurare pentru cei care au primit vaccinul.

Aceste certificate nu pot fi falsificate din cauza prezenței unui număr de serie și un cod QR cu data vaccinării și numele vaccinului, a adăugat ministerul.

Ministerul Sănătății și Populației din Egipt a raportat luni 771 de noi cazuri de coronavirus, 33 de decese și 700 de recuperări. În Egipt au fost depistate 307 569 de cazuri, 17 469 de decese și 259 647 de recuperări.

Ministerul Sănătății a reiterat avertismentul împotriva celui de-al patrulea val de coronavirus din Egipt, subliniind că toată lumea ar trebui să ia măsuri de precauție.

Ministerul a declarat că site-ul ministerului a înregistrat 10 milioane de persoane care doreau vaccinul, dintre care 7,5 milioane au primit cel puțin o doză. Egiptul a furnizat multe vaccinuri fie prin fabricile VACSERA, fie prin vaccinurile importate.

În plus față de centrele de vaccinare pentru călători, există 512 centre de vaccinare pentru localnici, precum și mii de echipe medicale mobile și convoaie care vizitează cetățenii în diverse locuri aglomerate.

Leave A Reply

Your email address will not be published.