Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Echipaj complet feminin pe un zbor easyJet

0 1.056

Nu este caz unic, dar tot mai multe companii aeriene încurajează femeile să intre în aviație. Astăzi, de Ziua Internațională a Femeii, easyJet a operat zborul EZY8275 (Londra – Madrid) cu un echipaj format 100% din femei.

Totodată, echipajul de la sol, care s-a ocupat de pregătirea avionului la Aeroportul Londra Gatwick, a fost format din femei.

Echipaj complet feminin

La manșa aeronavei s-au aflat piloții de sex femin Kate McWilliams (27 de ani – cel mai tânăr comandant de aeronavă din lume) și Sue Barrett. Șeful de cabină a fost Laura Marks, care a fost sprijinit de trei însoțitoare de bord – Natasha Baker, Charlotte Carr and Nuria Belda Marco.

Zborul a fost operat cu o aeronavă Airbus A320 easyJet, care a fost botezată după renumitul aviator de sex feminin ”Amy Johnson”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.