Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

ECDC a actualizat indicele epidemiologic (30 septembrie 2021): Moldova, Armenia, Bulgaria și Belarus intră pe lista roșie; Austria și Elveția intră pe galben; Germania, Franța, Olanda intră pe lista verde!

0 1.768

Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor (ECDC) raportează în fiecare săptămână un indice calculat pentru 14 zile. De exemplu astăzi, 30 septembrie 2021, a fost publicată lista cu indicele epidemiologic raportat la perioada 13 septembrie – 26 septembrie 2021.

În acest context, dacă autoritățile din România vor actualiza lista semafor (astăzi sau mâine), vom avea parte de câteva schimbări foarte importante. Moldova, Armenia, Bulgaria și Belarus intră pe lista roșie; Austria și Elveția intră pe galben; Germania, Franța, Olanda intră pe lista verde! Plus multe alte permutări în funcție de indicele epidemiologic actualizat.

În zona roșie rămân: Israel, Turcia, Serbia, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii! În zona verde rămân: Spania, Italia, Portugalia!

Raportul ECDC publicat joi, 303 septembrie, pentru perioada 13.09 – 26.09.2021.

ATENȚIE!!! Acestea nu sunt listele oficiale stabilite de autoritățile din România. Așteptăm cu interes ca CNSU să actualizeze oficial listele conform noilor criterii stabilite. Cu siguranță vor exista excepții!

Conform indicelui epidemiologic actualizat și a clasificării, România intră în zona roșie cu indice de 4.0/1000.

Leave A Reply

Your email address will not be published.