Blue Air modifică orarul zborurilor de la București spre Iași, Cluj, Timișoara, Bacău.

0 837

Blue Air ajustează programul operațional pe rutele interne din România. pe unele rute vor fi mai multe zboruri, pe altele vor fi modificate doar numărul de zboruri zilnice. Sunt și rute unde numărul de zboruri va scădea.Și dacă tot am adus în discuție rutele interne, vă anunț că Blue Air a scos la vânzare 50 000 de bilete cu tarife de la 9.99 EURO/segment.

Zboruri noi Blue Air pe ruta București – Timișoara

Începând cu 21 septembrie, Blue Air va introduce 2 zboruri suplimentare pe ruta București – Timișoara, în zilele de luni și vineri. Totodată, în aceste zile, Blue Air va opera 3 zboruri pe această rută. Însă numărul zborurilor va fi tot 10 săptămânale. În zilele de marți, miercuri, joi și duminică vor fi operate câte un zbor.

Zboruri noi Blue Air pe ruta București – Iași

În prezent, pe ruta București – Iași – București, Blue Air zboară în zilele de joi, vineri sâmbătă, duminică.

Din luna octombrie, Blue Air va adăuga un zbor suplimentar în zilele de luni și marți, dar va scoate zborul de sămbătă pentru direcția București – Iași. Pe direcția Iași – București vor fi operate zboruri în zilele de luni, miercuri, vineri sâmbătă.

Zboruri noi Blue Air pe ruta București – Cluj

În prezent, pe ruta București – Cluj – București, Blue Air zboară de 5 ori pe săptămână, în zilele de luni, marți, joi, vineri și duminică.

De la 1 octombrie, Blue Air a programat zboruri zilnice pe ruta București – Cluj – București și chiar 2 zboruri pe zi lunea și vinerea. Astfel, începând cu luna viitoare, Blue Air va opera un total de 9 zboruri București – Cluj.

Mai puține zboruri pe ruta București – Bacău

Începând cu 1 octombrie, Blue Air va deschide ruta București – Bacău. Inițial erau anunțate 4 zboruri săptămânale, în zilele de luni, miercuri, vineri, duminică. Însă acum în sistem se mai regăsesc doar 3 rotații săptămânale, fără cea de duminică.

În prezent, Blue Air are programate în total 25 de zboruri săptămânale pe rutele interne din România.

*Rutele și orarul zborurilor sunt stabilite de compania aeriană în corelație cu legile și restricțiile impuse de autorități.

**Site-ul AirlinesTravel nu se face responsabil de modificarile operationale, de zboruri sau de biletele de avion.

Leave A Reply

Your email address will not be published.