easyJet angajează persoane cu vârsta peste 45 de ani pentru posturile de cabin crew!

0 554

Niciodată nu este prea târziu pentru a face ceva diferit sau pentru a îndeplini un vis. Dacă aveți peste 45 de ani și cautați o schimbare în carieră, aceasta ar putea fi o oportunitate pentru voi. easyJet a lansat o campanie de recrutare pentru posturile de cabin crew cu vârsta peste 45 de ani. 

„Vârsta este doar un număr”, a spus compania aeriană într-o postare pe Facebook, făcând publicitate pentru campania de recrutare a echipajului de cabină. Compania aeriană a declarat că a înregistrat o creștere cu 27% a personalului de cabină cu vârsta peste 45 de ani, inclusiv o creștere cu 30% a celor de peste 60 de ani, în ultimul an.

Campania easyJet a făcut un sondaj în rândul adulților britanici, iar 2.000 dintre aceștia, cu vârsta peste 45 de ani, au spus că ar dori să accepte o nouă provocare odată ce copiii lor sunt realizați. Mai mult de jumătate au spus (58%) că sunt încântați de a începe o nouă carieră.

blank
Insotitori de bord cu varsta peste 45 de ani la easyJet

57% dintre respondenți au mai spus că acum copiii lor nu mai sunt dependenți de ei și speră să-și găsească o nouă carieră în ceva de care sunt cu adevărat pasionați. O cincime (20%) dintre adulți au spus chiar că le-ar plăcea să lucreze în aceeași companie cu copiii lor pentru a petrece mai mult timp cu ei.

Peste șase din 10 (63%) dintre cei chestionați au spus că o carieră care să le permită să călătorească ar fi cea mai de dorit. Cu alte cuvinte, aceștia sunt candidații ideali căutați de easyJet.

Leave A Reply

Your email address will not be published.