easyJet a anunțat reluarea zborurilor începând cu 15 iunie

0 594

easyJet, una dintre cele mai mari companii low-cost din Europa, anunță reluarea zborurilor începând cu 15 iunie. Dar așa cum ne-am obișnuit în vreme de pandemie, nimic nu va mai fi ca înainte.easyJet va relua un număr redus de zboruri interne din 21 de aeroporturi europene. Asta înseamnă că va demara operațiunile interne în Marea Britanie, din Londra Gatwick, Bristol, Birmingham, Liverpool, Newcastle, Edinburgh, Glasgow, Inverness, Belfast și Insula Man. În Franța, easyJet va opera zboruri interne din Nisa, Paris Charles de Gaulle, Toulouse, Bordeaux, Nantes, Lyon și Lille.

easyJet reia zborurile pe 15 iunie

Vor mai fi reluate și zboruri din Geneva, Elveția; Lisabona și Porto, Portugalia; Barcelona, Spania. Majoritatea zborurilor vor fi interne, dar va exista și un număr minim de rute internaționale.

easyJet a mai precizat că operațiunile vor crește direct proporțional cu cererea din piață și odată cu ridicarea restricțiilor de călătorie.

Odată cu reluarea zborurilor, easyJet va implementa și noile măsuri recomandate de autorități. Pasagerii și membrii echipajului vor fi obligați să poarte măști. Și, pentru început, nu vor exista servicii de catering la bord. Fiind zboruri interne, majoritatea sunt scurte.

Leave A Reply

Your email address will not be published.