Disney+ se lansează în România pe 14 iunie! Plătești 8 luni și beneficiezi de 12 luni de Disney+!

0 918

Disney+ se lansează în România pe 14 iunie. Anunțul vine după ce pe data de 26 ianuarie, Disney+ oferise un comunicat de presă confirmând lansarea în vară. Fanii Disney+ din România se pot înregistra pe disneyplus.com/ro-ro pentru a beneficia de oferta exclusivă de lansare: 239,90 lei pentru abonamentul anual. Astfel, cei care accesează oferta se pot bucura de 12 luni de Disney+ la prețul pentru 8 luni, raportat la costul abonamentului lunar.

Oferta de lansare este disponibilă până pe 13 iunie la miezul noptii, înainte de lansarea Disney+ și poate fi activată până în data de 26 iunie 2022.

Disney+ este o altă platformă de streaming, ca multe altele, doar că vine la pachet cu numeroase filme și seriale pe care le puteți urmări doar în această platformă. Conținutul este organizat pe 6 „hub-uri”: Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star. Pe platforma Disney+ veți găsi filme și seriale de la 20th Century Studios, Searchlight Pictures, Hollywood Pictures, ABC Signature, FX, Freeform, 20th Television, 20th Television Animation, Hulu și Touchstone Pictures.

Printre producțiile originale ale Disney+ enumerăm; The Book of Boba FettThe MandalorianThe Bad BatchObi-Wan Kenobi și multe altele de la Star Wars. De la Marvel Studios enumerăm WandaVisionThe Falcon and the Winter SoldierWhat If…?Hawkeye, Moon KnightMs. Marvel și multe altele.

Vă veți putea bucura de vizionare de înaltă calitate pe patru ecrane simultan, descărcări nelimitate pe zece dispozitive și IMAX Enhanced pentru anumite producții. În plus, aveți posibilitatea de a crea până la șapte profiluri diferite, iar părinții vor putea crea profiluri pentru copii, profiluri care au o interfață ușor de navigat și permit accesarea de conținut adecvat vârstei.

Cu siguranță Disney+ va fi preferatul familiei, având conținut pentru toate vârstele și toate gusturile.

Leave A Reply

Your email address will not be published.