Din cauza unor defecțiuni tehnice, T2 Londra Heathrow s-a transformat într-un depozit de bagaje!

0 0

O mare de bagaje s-a adunat la Terminalul 2 al Heathrow după o defecțiune tehnică, în seara zilei din 17 iunie 2022. Unii pasageri au fost nevoiți să zboare fără bagaje, în timp ce alții s-au confruntat cu întârzieri la check-in, a spus un reprezentant al aeroportului. Călătorii s-au plâns pe rețelele sociale de așteptări de peste două ore la recuperarea bagajelor.

Stuart Dempster, unul dintre pasagerii afectați de această problemă, a încercat să-și descopere propriile genți printre sutele de valize strânse în hol. „Se pare că sunt întârzieri de peste două ore pentru recuperarea bagajelor de pe aeroportul Heathrow T2, în această seară”, a scris pe Twitter. „Bine ai revenit în Marea Britanie!”

O purtătoare de cuvânt a aeroportului Londra Heathrow și-a cerut scuze pentru respectivele întârzieri la livrarea bagajelor.

„În decursul zilei a fost o problemă tehnică cu sistemul de bagaje din Terminalul 2, care acum a fost rezolvată”, a spus aceasta. „Pasagerii pot acum să se înregistreze în mod normal, dar un număr mare de pasageri, care au plecat de la Terminalul 2, au fost nevoiți să călătorească fără bagajele lor.

„Colaborăm îndeaproape cu companiile aeriene pentru a distribui bagajele către posesorii lor cât mai curând posibil. Ne pare rău că au existat întreruperi în călătoriile pasagerilor”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.