Din 4 aprilie, noi zone de Sosiri și Plecări în Aeroportul Londra Luton

Aeroportul Londra Luton vine cu un anunț foarte important! Începând cu 4 aprilie, ora 00:00, terminalul de Sosiri din Aeroportul Luton se va închide. Pasagerii vor fi direcționați către noile terminale de Sosiri și Plecări.

0 109

Pe timpul lucrarilor din această zonă, numărul de magazine și restaurante va fi limitat. Numeroase opțiuni sunt disponibile pasagerilor dupa controlul de securitate. Mai multe informații despre restaurantele, magazinele și cafenelele din Aeroportul Londra Luton.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€! Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

noile-terminale-sosiri-plecari-londra-luton

Pasagerii pot efectua controlul de securitate începând cu 6 ore înaintea orei de decolare, de la ora locală 03:00. Țineți cont de faptul că nu se poate sta peste noapte în terminalul Plecări.

AirHelp get compensation

Dacă aveți zboruri din/spre Londra Luton, să țineți cont de aceste informații pentru a ajunge la timp la îmbarcare și să nu vă rătăciți prin aeroport.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »