Despre cele mai mari aeroporturi din lume (Quiz / Chestionar)

0 2.427

Dacă tot stăm în case, departe de aeroporturi și avioane, vă invit la distracție. Am pregătit o serie de articole interactive pentru a vă testa cunoștințele despre această industrie mult îndrăgită. Sunt curios cât de mult iubiți aviația, avioanele, zborurile și călătoriile.

Primul chestionar va fi despre aeroporturi. În toată lumea sunt peste 17 000 de aeroporturi și aerodromuri omologate pentru zborurile comerciale. Pentru unii, aeroporturile reprezintă a doua casă. Acestea se dezvoltă constant și inovează pentru a oferi confort sporit pasagerilor. Orice călătorie cu avionul pornește și se termină cu aeroportul.

Cât de bine cunoașteți cele mai mari aeroporturi din lume?

Unele aeroporturi au ajuns să fie imense, să aibă suprafețe întinse chiar de dimensiunea unor orășele sau insule. Cât de bine cunoașteți cele mai mari aeroporturi din lume? Am pregătit pentru voi 10 întrebări cu și despre aeroporturi. Multe indicii le găsiți pe site-ul AirlinesTravel.ro.

[HDquiz quiz = „3067”]

Acestea fiind spuse, spor la răspuns la întrebări :)! Lăsați comentarii cu rezultatele obținute :)! Să vedem cine e sincer.

Leave A Reply

Your email address will not be published.