blank

Deschiderea muzeului Louvre Abu Dhabi și zborul unui A380 Etihad Airways (Video)

Etihad Airways, partener Platinum Louvre Abu Dhabi, a marcat deschiderea muzeului printr-un zbor cu Airbus A380.

Zilele trecute, muzeul Louvre Abu Dhabi și-a deschis porțile. Etihad Airways a marcat momentul printr-un zbor operat cu Airbus A380. Aeronava aleasă afișează logo-ul oficial al muzeului Louvre Abu Dhabi pe cele 4 motoare.

A380-Etihad-Louvre-Abu-Dhabi

Airbus A380 Etihad Airways la Louvre Abu Dhabi

Totodată, întreaga flotă de avioane Airbus A380 și Boeing 777 by Etihad Airways au interioarele personalizate cu influențe arhitecturale din Abu Dhabi.

Etihad Airways este partenerul oficial al muzeului Louvre Abu Dhabi. A fost semnat un parteneriat Platinum exclusiv.

În calitate de partener, Etihad Airways va colabora cu Louvre Abu Dhabi pe marketing, social media și mass-media, dar și pe evenimentele și expozițiile culturale.

Iată încă un motiv foarte bun de a zbura la Abu Dhabi. Etihad Holidays, divizia de travel a operatorului Etihad Airways, a lansat o serie de pachete all-inclusive pentru Abu Dhabi, care cuprinde și o vizită la muzeul Louvre Abu Dhabi.

Louvre-Abu-Dhabi-deschiderea

Louvre Abu Dhabi

Louvre Abu Dhabi este un muzeu de artă și civilizație, care a fost construit în Abu Dhabi. Face parte dintr-un acord semnat pe treizeci de ani dintre orașul Abu Dhabi și guvernul francez.

Costul final al muzeului s-a ridicat la aproximativ 600 de milioane de euro. Iar pentru a putea folosi marca Louvre, Abu Dhabi a plătit suma de 525 de milioane de dolari. 747 de milioane de dolari vor fi plătiți în schimbul operelor de artă și a expozițiilor speciale.

Leave A Reply

Your email address will not be published.